LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade
Mid Cut REBUND VINTAGE
search
Champion

Mid Cut REBUND VINTAGE

400,00 kr. Spar 20%
500,00 kr.
Inkl. moms
FARVE
Størrelsesguide STØRRELSE
Sidste elementer på lager

favorite_border favorite
Kort beskrivelse

Fed mid sneakers fra Champion

En sneakers med lidt højde som er perfekt til efterår og vinter. Hvid i farve med detaljer i lilla

 

Fedt streetwear fra Champion kan du få lige her hos Klaregade 5

Her kan du finde fedt Champion tøj og sko til både pige og dreng

Champion kommer altid i fede styles med et fedt design og look. Perfekt til teenage garderoben

-----

Det klassiske sportsbrand Champion har i de sidste par år set sit indtog i både Danmark og hele verden. Med sin casual stil er det noget, der er tiltalende for mange at benytte i løbet af hverdagen. Samtidig bibeholder man det stilrene og fede look, der ofte kommer med brands, der har deres rødder i streetwear. Det er noget af det, der gør Champion så populært blandt mange

Stort udvalg af Champion tøj og sko til teenager

Hos Klaregade 5 har vi et stort udvalg af Champion tøj og sko til teenagere, som du kan se her på siden. Vi holder hele tiden øje med seneste mode, og forsøger at have lager opdateret, med hvad det er folk efterspørger. Vi sælger Champion både her på vores webshop og i vores fysiske butik, som ligger i hjertet af Odense.

Fra sport til casual

I starten af Champions tid fokuserede de meget på sports beklædning med særligt fokus på atletik. I dag er Champion dog gået hen til at lave mere casual tøj, og er i særlig grad kendt for deres hoodies og sweatshirts, som vi også sælger rigtig godt af.

Champion til alle anledninger

En Champion hoodie eller Champion sweatshirt kan passe ind i rigtig mange forskellige stile og personligheder, som gør det til et rigtig alsidigt brand. Du kan bruge Champion tøj og sko både i hverdagen, i fritiden eller til en fest i weekenden uden nogle problemer.

Service i topklasse

Er du i tvivl om noget angående Champion, hvad end det er pasform, størrelse eller hvordan farven er så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Så vil vi altid gøre, hvad vi kan for at guide dig, til at træffe en beslutning du kan være tilfreds med. Vores kontakt oplysninger kan du finde i bunden af denne side


Se flere varer Champion
Product deleted from the cartx