LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade
EL KILYO TEE
search
Ellesse

EL KILYO TEE

125,00 kr. Spar 50%
250,00 kr.
Inkl. moms
FARVE
Størrelsesguide STØRRELSE
Sidste elementer på lager

favorite_border favorite
Kort beskrivelse

Helt vild smart T-shirt fra Ellesse med rund halsudskæring og korte ærmer. T-shirten har et cool tryk på brystet med to streger, som fortsætter hele vejen over brystet foran. Midt på disse to streger er der logoprint fra Ellesse. Har en rigtig fin lyserød / lys pink farve.

Kan sammensættes med et par lækre og smarte sweatpants fra et mærke populært brands som Ellesse, Calvin Klein eller Champion.

100 % Bomuld.

Skal du have Ellesse tøj til teenager så er du kommet til det helt rette sted

Ellesse gør sig i mega stilet tøj til både piger og drenge

Husk vi har fri levering hvis du shopper for over 500kr

 

-----

Det bedste fra begge verdenener

Ellesse har formået at kombinere et sporty look med streetwear, der giver en super god kombination, som vi virkelig er vilde med. Det er selvfølgelig ikke sportstøj i sin klassiske version, men elementerne af komfort fra sportstøjet og med inspiration fra gadebilledet gør, at Ellesse tøj er noget, du har lyst til at have på hele dagen uden du bliver træt af det.

Alt hvad du har brug for fra Ellesse

Vi har et bredt udvalg af Ellesse tøj til teenager her hos Klaregade 5, hvilket betyder, at næsten uanset hvad du er på udkig efter fra Ellesse, så kan du få det her hos os. Vi er helt vilde med Ellesse, og har haft mærket i butikken og her på webshoppen i lang tid. Det har vi blandt andet også haft, fordi vi kan se, hvor vilde i er med brandet. Ellesse har virkelig vundet frem i den seneste tid, hvilket vi virkelig godt forstår

Modetøj der holder

Når du shopper tøj fra Ellesse, kan du være sikker på, at du køber tøj der både i god kvalitet, og som du kan bruge i lang tid. Der er nemlig lagt vægt på, at tøjet kan gå igen fra sæson til sæson, så man ikke er afhængig af at udskifte sit tøj hele tiden, når moden og sæsonerne skifter hurtigt. Det hjælper også, at det sporty look er noget, der altid har været moderne, og derfor altid kan gå an i de fleste sammenhænge. Særligt hvis du elsker det afslappede look.

Hav dit Ellesse tøj til teenager i hånden

Hvis du er typen, der bedst kan lide at have dit tøj i hænderne, se formerne, farverne og eventuelt prøve det på inden du køber så husk, at du kan besøge vores fysiske butik, som ligger på Klaregade 5 lige i hjertet af Odense. Her vil du altid blive mødt af et smilende personale, der står klar til at hjælpe dig med at finde dit Ellesse tøj.


Se flere varer Ellesse
Product deleted from the cartx