LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade
Recycle polyester blouse ss
search
  • Recycle polyester blouse ss
  • Recycle polyester blouse ss
Rosemunde

Recycle polyester blouse ss

120,00 kr. Spar 70%
400,00 kr.
Inkl. moms
FARVE
Størrelsesguide STØRRELSE
Sidste elementer på lager

favorite_border favorite
Kort beskrivelse

T-shirt fra Rosemunde i det fineste blomsterprint i gule, hvide og brune nuancer. T-shirten har korte ærmer med smalle elastikkanter, knapper ned forrest og søde detaljer på kraven og ærmerne. Style sammen med de fine bukser i samme blomsterprint.

100% recycled polyester.

Det anerkendte danske brand Rosemunde har fokus på kun at bruge de bedste materialer i deres kollektioner. Hvilket sikrer at du med et item fra Rosemunde får en luksuriøs følelse hver dag.

Rosemundes kollektioner til piger og teenager er kendetegnet ved en detaljeret, romantisk og unik stil, som på samme tid er i materialer i en utrolig høj kvalitet, som sikrer en fantastisk pasform.

Ved Klaregade 5 finder du selvfølgelig et væld af forskellige styles fra Rosemunde, så du kan finde det, som matcher din stil.

-----

Kvalitet og romatik fra danske Rosemunde

I 2004 blev Rosemunde grundlagt med et ønske om at give kvinder en følelse af luksus hver dag, hvilket kom til udtryk ved deres ikoniske silketop, der blev lanceret i 2004. Og kvinder må have manglet netop denne luksus, som toppen kan tilbyde, da den stadigvæk er en af Rosemundes bestseller. Derfor har vi ved Klaregade 5 selvfølgelig også de helt klassiske silketoppe i vores sortiment året rundt.

Rosemundes ikoniske top

I produktionen af kollektioner for Rosemunde bliver der kun anvendt de allerbedste materialer, hvilket du vil kunne mærke i kvaliteten på hver style. I deres ikoniske silketoppe anvender de kun den fineste tilgængelige silke, som de benytter til deres blanding med 70 % silke og 30 % bomuld, som giver deres toppe den unikke komfort og kvalitet. Kombinationen af silke og bomuld gør deres toppe både åndbar og temperatur regulerende, så du eller din teenage pige kan bruge dem hele året rundt, både forår, sommer, efterår og vinter.

Udover toppens materiale sammensætning er et andet og meget elsket kendetegn, at de produceres helt uden syninger. Derfor får de en dejlig pasform til alle kropsformer, da de med deres meget strækbare materiale omslutter kroppen uden at stramme nogen steder.

Stylingsmuligheder med de elegante toppe

Vi elsker Rosemunde toppe og sælger dem til piger i alle aldre. Derfor kan du også være sikker på, at vi hver sæson får de nyeste farver hjem af den smukke toppe. De er derfor et perfekt basic item i enhver pige garderobe. Vi vil ligefrem påstå, at man ikke kan få for mange toppe.

Din teenage pige eller dig kan bruge dem i jeres hverdag, som en lækker og blød undertrøje, hvor den kan sikre en dejlig temperatur. Tilføj den som en smuk tilføjelse inde under en skjorte, hvor man ville kunne se den elegante blondekant. Når det er tid til konfirmation, anbefaler vi også toppene som tilbehør til konfirmationskjolen. Derved kan man tilføje en smuk blondekant i en valgfri farve til den elegante kjole.

Dog kan blondetoppen også sagtens bæres for sig selv, da de bestemt kan meget andet end at være en undertrøje. Brug den med en blazer udover og et par jeans, eller med en smuk nederdel til en varm sommerdag. Mulighederne er uendelige og vi er sikker på, at både din teenage pige og dig selv vil elske dem.

Udvalg af pigetøj og accessories

Du må dog endelig ikke tro, at Rosemunde kun kan tilbyde en blondetop. Det ikoniske og feminine design var toppen bliver også afspejlet i deres produktion af T-shirt og langærmet trøje, som har samme særlige sammensætning af silke og bomuld. Men den romantiske stil kommer også til udtryk i deres arbejde med bløde og behageligt tøj til kvinder og piger, hvor deres kollektioner rummer et udvalg af styles såsom strik cardigan, strik vest, nederdel, sweatpants, toppe af genanvendt polyester, hoodie, strik, kjole og skjorte. Du kan ved Klaregade 5 også finde et udvalg af smukke accessories såsom en clutch taske og nøglesnor.

Find dit favorit pigetøj fra Rosemunde hos Klaregade 5

Hvis ikke du eller din pige allerede er lige så stor fan af Rosemunde, som vi er ved Klaregade 5, så er vi sikker på, at I vil blive det efter jeres første møde med et stykke pigetøj fra dem. Har du brug for hjælp eller rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på både telefon 28 12 94 95 eller mail klaregade@roomforteens.dk. Vi vil selvfølgelig besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Tilbud på Rosemunde

Hold øje med vores udsalg og udvalg af Rosemunde, hvor du kan være heldig at finde store besparelser på nogle af de funktionelle must-haves til basis garderoben. For hvem vil ikke gerne have et tilbud på noget af det smukkeste pigetøj? Klaregade 5 har gode priser og billige tilbud på Rosemunde til pige, så god fornøjelse med din shopping.


Se flere varer Rosemunde
Product deleted from the cartx