ROOM FOR TEENS - SPAR OP TIL 70% - LEVERING 3-5 HVERDAGE
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade
Emilia By Bon Dep

Emilia Connector

50,00 kr.
Inkl. moms
FARVE
Størrelsesguide STØRRELSE
Sidste elementer på lager

favorite_border favorite
Kort beskrivelse

Lille connecter fra Emilia by Bon Dep i guld. Benyttes til at hænge vedhæng på halskæderne.

18-karat guldbelagt messing.

Ved Klaregade 5 har vi den fineste kollektion af guldbelagte smykker fra Emilia by Bon Dep.

Du kan finde et udvalg af øreringe, ringe, halskæder og vedhæng.

Vedhængene kan bruges på både øreringene og halskæderne. Husk dog ved køb af vedhæng til halskæder skal der tilkøbes connector fra Emilia by Bon Dep.

-----

Accessories giver det sidst touch

Vi ved alle, at der ikke findes et fuldendt outfit uden accessories. I mange tilfælde er det nogle fede smykker, som f.eks. de her Emilia By Bon Dep smykker. Det er altid vigtigt med et bredt udvalg af ringe, halskæder og øreringe, når man skal style sit outfit, så man har noget der passer til alle outifts og til alle tidspunkter. Derfor er det også oplagt, at når du shopper Emilia By Bon Dep smykker, har du mulighed for at vælge deres halskæder og øreringe, med et stort udvalg af forskellige vedhæng, som du kan skifte efter humør, personlig stil og den anledning du styler dig til. Det giver også dig mulighed for at få din helt personlige stil frem i dine smykker. Du finder ikke et bedre og mere alsidigt smykke end disse!

Smukke smykker til alle

Kollektionen fra Emilia By Bon Dep kombinerer det yderst elegante smykke med en tilgængelig pris, så alle kan være med. Alle smykkerne er guldbelagt med 18-karat guld, og vil derfor gå til rigtig mange outfits til både hverdag og fest. Emilia By Bon Dep smykkerne kommer, udover at være guldbelagt, i en lang række forskellige farver og derfor har du en rigtig god mulighed for at matche det til dit outfit på dagen. Det er nemt at skifte vedhæng til både øreringe og halskæder, så du kan matche smykkerne med dit tøj. Emilia By Bon Dep smykker er super velegnet til gaver, da de oftest er et sikkert hit, og som allerede beskrevet kan bruges i rigtig mange sammenhænge. Du skal blot huske, at når du køber vedhæng til halskæde, skal du huske at ligge ”Connector” i kurven også.

Shop flere accessories fra samme brand

Vores smykker fra Emilia By Bon Dep er en del af et større brand, som sælger mange forskellige accessories. Du kan blandt andet også få hårelastikker fra Knekki, som også stammer fra samme brand. Dem finder du her

 


Se flere varer Emilia By Bon Dep
Product deleted from the cartx