LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade

COOKIES- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS KLAREGADE 5

Når du besøger klaregade5.dk bliver der indsamlet oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre indholdet på shoppen. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, skal du slette dine cookies og undlade videre brug af vores hjemmeside. Herunder kan du læse hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Her på klaregade5.dk anvender vi "cookies". Cookies er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller lignende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelige koder som for eksempel virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan også risikere, at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt og at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan føres tilbage til dig. Når du benytter vores webshop, så vil vi indsamle og behandle flere af denne type informationer. Det sker ved helt almindelige interaktioner på webshoppen, for eksempel når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence, registrerer dig som ny bruger eller ved køb via klaregade5.dk.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden følgende oplysninger:

Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger (Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på shoppen).

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger bliver kun anvendt til det tiltænkte formål og bliver slettet når de ikke længere er relevante.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges først og fremmest til at identificere dig som bruger. Herudover anvendes de til at vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, og til at registrere dine køb og betalinger, samt kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som for eksempel at modtage vores nyhedsbrev. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Ønsker du at få rettet eller slettet dine oplysninger, så kontakt os på klaregade@roomforteens.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Websitet ejes og publiceres af:

P:T Clothing Retail ApS

Klaregade 5

5000 Odense C

Telefon: 28129495

E-mail: klaregade@roomforteens.dk

Product deleted from the cartx