LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade

14 dages returret

Vi yder 14 dages fuld returret. Din fortrydelsesfrist gælder fra den dag du har modtaget din ordre. Hvis fristen udløber på en helligdag eller i en weekend, forlænges fristen til den førstkommende hverdag. 

Varen skal selvfølgelig tilbageleveres i original tilstand og emballage. Vær opmærksom på, at du mister fortrydelsesretten hvis du tager varen i brug, eller behandler varen på anden vis som forringer dens salgsværdi.

Hvis du ønsker at returnere din vare, så pak produktet forsvarligt sammen igen. Vedlæg originalkvitteringen (fakturaen) eller en kopi heraf, og benyt den vedlagte returlabel til at sende pakken retur til os. Det koster 49 kr. som vil fratrækkes fra det refunderede beløb. 

Vi refunderer beløbet indenfor 10 dage, efter vi har modtaget returpakken, til det kort som blev anvendt ved købet. Det refunderede beløb skulle gerne kunne ses på din bankkonto efter 1-3 hverdage fra overførslen finder sted. 

Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden størrelse eller farve, så er du nødt til at returnere varen efter ovenstående fremgangsmåde og lave en ny ordre på webshoppen. På den måde sikrer du dig at den ønskede størrelse ikke bliver udsolgt i mellemtiden. 

Reklamation

Når du køber dine produkter hos Klaregade 5 har du som forbruger ifølge købeloven 2 års reklamationsret hvis du oplever fejl eller mangler ved varen.

Dette betyder at du har muligheden for at få din vare repareret, ombyttet, få et afslag i prisen eller dine penge retur, alt efter den givne situation og vare.

Vær dog opmærksom på, at dette selvfølgelig er betinget af, at reklamationen er berettiget og at fejl eller mangler ikke er forårsaget af fejlagtig brug eller almindelig slitage. 

Hvis du vil reklamere over en vare, så beder vi dig hurtigst muligt kontakte os pr. telefon 28129495 eller mail klaregade@roomforteens.dk. 

Varen returneres til:

Klaregade 5 - Room for Teens 

Klaregade 5, 5000 Odense C

Husk altid at vedlægge original kvittering eller en kopi af denne, for ellers forbeholder vi os retten til at afvise reklamationen. Vi beder dig ligeledes vedlægge en tydelig beskrivelse af fejlen eller manglen, samt dit navn, din adresse, telefonnummer og mailadresse. 

Product deleted from the cartx