LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Klaregade 5 - Room for teens

CVR nr. 41382244

Adresse: Klaregade 5, 5000 Odense C

E-mail: klaregade@roomforteens.dk

Tlf: +4528129495

Køb foretaget på klaregade5.dk

Du har først indgået en bindende købsaftale med os, når du modtager en ordrebekræftelse fra Klaregade 5. Ønsker du at annullere en ordre, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt. Send os en mail mærket "Annullering", hvor ordrenummer og bestillingstidspunkt fremgår. 

Betaling

Du har følgende betalingsmuligheder:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Mobilepay
  • Via bankoverførsel

Levering og fragt

Levering sker med GLS. Du kan vælge levering til GLS pakkeshop for 48,75 kr. eller levering til privatadresse for 73,75 kr. Køber du for mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Køber du dine varer senest kl. 10.00 på hverdage, så afsendes de samme dag. Varer købt lørdag og søndag afsendes først mandag. Vær opmærksom på at i visse perioder kan der være ekstra travlhed, hvilket kan resultere i at dit køb først afsendes den efterfølgende dag. Leveringstiden er normalt på 1-3 hverdage.

Alle pakker er selvfølgelig forsikret og har et track & trace nummer. Når pakken er afsendt fra webshoppen, modtager du en bekræftelse med et tracking-nummer, så du har muligheden for at følge din pakke. Ved levering til pakkeshop vil du ligeledes modtage en mail og sms fra GLS, når din pakke er klar til afhentning på det valgte sted. 

14 dages fuld returret

Når du handler på klaregade5.dk har du 14 dages fuld returret. Din fortrydelsesfrist gælder fra den dag du har modtaget din ordre. Varen skal tilbageleveres i original tilstand og emballage. Hvis du tager varen i brug, eller behandler varen på en måde som forringer dens salgsværdi, så kan du risikere at miste fortrydelsesretten.

Hvis du ønsker at returnere din vare, så pak varen forsvarligt sammen. Vedlæg originalkvitteringen eller en kopi heraf, og benyt den vedlagte returlabel til at sende pakken retur til os. Det koster 49 kr. som vil fratrækkes fra det refunderede beløb. 

Vi refunderer beløbet indenfor 10 dage, efter vi har modtaget returpakken, til det kort som blev anvendt ved købet. Det refunderede beløb kan ses på din bankkonto 1-3 hverdage efter overførslen har fundet sted. 

Ombytning af varer

Skulle du stå i den situation at du ønsker at bytte din vare til en anden størrelse eller farve, så er du nødt til at returnere varen ved samme fremgangsmåde som en almindelig returnering.

Du kan herefter lave en ny ordre på webshoppen, for kun på den måde kan du sikre dig, at den ønskede størrelse ikke bliver udsolgt i mellemtiden.

Reklamation

Ifølge købeloven har du som forbruger 2 års reklamationsret, hvis du oplever fejl eller mangler ved din købte vare. Dette betyder at du har muligheden for at få din vare repareret, ombyttet, få et afslag i prisen eller dine penge retur, alt efter den givne situation og vare.

Du skal dog være opmærksom på, at dette er betinget af at reklamationen er berettiget, og at fejl eller mangler ikke er forårsaget af fejlagtig brug eller almindelig slitage. Hvis du vil reklamere over en vare, så beder vi dig hurtigst muligt kontakte os på telefon 28129495 eller mail klaregade@roomforteens.dk. 

Varen sendes herefter til vores adresse. Husk at vedlægge kvittering eller en kopi af denne, for ellers forbeholder vi os retten til at afvise reklamationen. Vi beder dig ligeledes vedlægge en tydelig beskrivelse af fejlen eller manglen, samt dine kontaktoplysninger.

Product deleted from the cartx