LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade
Calvin Klein

SMALL BLOCK LOGO HOODIE

480,00 kr. Spar 20%
600,00 kr.
Inkl. moms
FARVE
Størrelsesguide STØRRELSE
Sidste elementer på lager

favorite_border favorite
Kort beskrivelse

Fed hoodie fra Calvin Klein

En super fin hoodie fra Calvin Klein i sort. Hoodien er helt klassisk medlogo midt på brystet. Derudover er der lille logo vd ærme kant.

100% Bomuld

Er du på udkig efter noget lækkert nyt tøj fra det klassiske modebrand Calvin Klein? Så er Klaregade 5 det rette sted

Vi har et stort udvalg af forskellige tøj fra Calvin Klein til både piger og drenge

Vores Calvin Klein tøj til teenagere er yderst populært, og derfor har vi også et stort udvalg af de forskellige styles

-----

En tidløs klassiker

Er du vild med tøj i klassisk moderne designs og i god kvalitet? Så er det svært at komme ret langt uden om Calvin Klein. Et brand der altid er med på, hvad der er moderne og formår at forny sig konstant, for at være blandt toppen af mode brands. Med deres ikoniske logo har Calvin Klein fyldt i gadebilledet i mange år.

Stort udvalg

Calvin Klein tøj til teenager fås hos Klaregade 5 i mange forskellige størrelser og i et bredt udvalg. Det er uanset, om du er på udkig efter badetøj og undertøj, eller du er mere til bukser, trøjer og t-shirts fra Calvin Klein.

Calvin Klein tøj til teenager

Lige meget om du er efter Calvin Klein til piger eller Calvin Klein til drenge, så vil du finde styles i det klassiske nedtonede design, som Calvin Klein er kendt for. Mest kendt er Calvin Klein nok for deres undertøj. Dog har de også, særligt inden for det seneste par år, gjort et stort indtog i mange andre facetter af moden. Derfor er det også meget mere normalt at se f.eks. trøjer og bukser fra Calvin Klein, end det tidligere har været.

Få fri fragt på Calvin Klein

Når du shopper Calvin Klein hos Klaregade 5, skal du huske, at vi har fri fragt og retur på alle ordre over 500kr. Derfor kan det nogle gange godt betale sig at kigge en ekstra gang, for at se om man ikke kan finde noget ekstra, der kan passe ind i ens stil. Og med Calvin Klein vil man næsten garanteret, kunne finde noget, der kan bruges uanset om det er til hverdagsbrug i f.eks. skole, eller det er mere til festlige anledninger. Vi leverer også vores pakker hurtigt, og du kan derfor forvente at have din pakke inden for 1-3 hverdage.


Se flere varer Calvin Klein
Product deleted from the cartx