LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade
Sweatshirt
search
  • Sweatshirt
  • Sweatshirt
Lacoste

Sweatshirt

560,00 kr. Spar 20%
700,00 kr.
Inkl. moms
FARVE
Størrelsesguide STØRRELSE
Sidste elementer på lager

favorite_border favorite
Kort beskrivelse

Lækker sweatshirt fra Lacoste

En supe rfed sweatshirt fra Lacoste i de flotteste efterårsfarver. Trøjen hra en base i grå med brune ærmer og navy ribkant ved både hals, ærmer og forneden. På maven er syet med tynd tråd et Lacoste logo som giver en fed detalje til trøjen

69% Bomuld 31% Polyester

Hos Klaregade 5 er vi stolte forhandler af det sporty og klassiske mærke Lacoste.

Tjek vores brede udvalg ud af både T-shirts, bukser, polo, sko, sweatshirt og accessories som sokker.

Så er du på udkig efter tøj til børn og teenager i den bedste kvalitet og et klassisk design, så er Lacoste lige noget noget for dig.

-----

Lacoste er et sikkert valg

Siden 1933 har Lacoste været en del af modebilledet med deres klassiske stil og den ikoniske krokodille. Logoet med krokodillen har været med fra den spæde start, og er selv den dag i dag kendt af både den ældre og yngre generation. Helt fra start har Lacoste været anerkendt og indbegrebet af kvalitet, stilren elegance og funktionalitet ved tøj, som kan bruges til både hverdag og fest.

Lacoste tøj til børn og teenager

Er du på jagt efter et sporty udtryk i børnetøj, men stadigvæk et look, som kan bruges til andet end fodboldbanen, så er Lacoste, det du søger. Ved Lacoste får du børnetøj den bedste kvalitet, elegance og funktionalitet, som gør tøjet helt perfekt til børn og teenagers yndlings tøj.

Ved Klaregade 5 kan du både finde T-shirts, Sweatshirts, Sweatpants, Polo T-shirts, Sko og Strømper. Hvis du ligesom os elsker matchende sæt, vil du også kunne finde sådan fra Lacoste. Ofte vil du kunne fx matchende T-shirt, bløde bukser og zip cardigan. Kombinerer dem med vores lange strømper eller små footies fra Lacoste for det fulde sortiment. Og sokkerne skal selvfølgelig ned i de nye sko fra Lacoste.

Lacoste sko

Vores udvalg af sko fra Lacoste er populære ved både teenage piger og drenge, da de har en udsøgt elegance og mange smarte detaljer. Oveni kan vi tilføje, at komforten er helt i top. Så vi er sikker på, at I vil elske de fantastiske sneakers med både snørebånd og som slip on.

Mange anvendelsesmuligheder

Selvom meget af vores børnetøj fra Lacoste tiltrækker teenage drenge, så er det bestemt ikke udelukket for teenage pige. Fx kan deres T-shirts bruges som unisex og derved anvendes af både teenage pige og dreng. Grunden til dette er, at deres stil er meget klassisk og neutral, da fokus er på fantastisk kvalitet, god komfort og et elegant design med den klassiske krokodille.

Tilbud på Lacoste

Hold godt øje med vores webshop, hvor du selvfølgelig også løbende kan finde gode tilbud på Lacoste. Og hvem kan ikke lide at spare lidt penge? Så følg med på vores side for at tjekke, når der kommer lækkert børnetøj til billige priser.

Rigtig god fornøjelse med din shopping -)


Se flere varer Lacoste
Product deleted from the cartx