LUKKESALG SPAR 20-70% 
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade
STRAIGHT Jeans Trashed
search
  • STRAIGHT Jeans Trashed
  • STRAIGHT Jeans Trashed
  • STRAIGHT Jeans Trashed
HOUNd

STRAIGHT Jeans Trashed

274,98 kr. Spar 50%
549,95 kr.
Inkl. moms
FARVE
Størrelsesguide STØRRELSE
Sidste elementer på lager

favorite_border favorite
Kort beskrivelse

Denimjeans fra HOUNd med cool sliddetaljer. Modellen "straight" som sidder løst om benet og har lige ben. Bukserne har de klassiske fem lommer, knap-og lynlåslukning samt justerbar elastik i livet. Fås i en fed sort vask og i en flot lyseblå vask.

98% bomuld & 2% elastan.

Hos Klaregade 5 er vi stolte forhandlere af HOUNd!

HOUNd leverer fedt tøj til både hverdag og fest til teenagere

Mangler du et par fede jeans, så er HOUNd specialister. Dog har vi selvfølgelig også en masse andet fedt tøj derfra, du kan style dig med

-----

HOUNd tøj til teenager

HOUNd er et dansk brand, der specialiserer sig inden for teen mode. Dermed er du sikret. at du får fede styles med hjem. når du shopper HOUNd. HOUND laver både teenage tøj til drenge og piger, så alle kan føle sig sikre på at finde noget fedt tøj i et lækkert design, der er til at betale.

Nyeste trends

Hvis du shopper tøj fra HOUNd, er du sikker på, at du kommer til at være iklædt de seneste og de fedeste trends. HOUNd har mange kollektioner om året, og producerer derfor deres tøj med korte mellemrum. Det sikrer, at uanset hvornår du vælger at shoppe efter HOUNd, så får du noget, der er helt frisk designet og i tidens trends.

Når du shopper HOUNd tøj til teenager, finder du ikke bare lækre jeans. Du kan finde noget til hele din garderobe. Det betyder, at vi har et stort udvalg af bukser, t-shirts, sweatshirts, hoodies, trøjer, bluser, overtøj, skjorter og shorts fra HOUNd.

Inspiration fra voksenmoden

HOUNd tager deres målgruppe og dem de designer tøj til alvorligt. Derfor gør HOUNd også en dyd ud af ikke at lave tøjet for barnligt, men derimod tage meget inspiration fra voksenmoden, frem for børnemoden, når der skal designes nye kollektioner. Det betyder også, at tøjet har en meget lang levealder, og det er nærmest kun teenagerens størrelse, der sætter grænser. Man kommer i hvert fald ikke til at føle, at man vokser ud af et stykke tøj på andre måder hvor, at man f.eks. synes, at det er blevet for barnligt til ens alder. Det gør også at HOUNd f.eks., kan gå igen gennem generationer. HOUNd henter inspiration til deres kollektioner fra mange forskellige steder. Men det vigtigste er, at det er steder hvor teenagere er. Derfor kan det både være fra gaden, skolegården eller mange andre steder som er med til at lægge grundlag for det ofte street inspireret tøj.

Hvis du som ung tager din stil og mode seriøst, så er HOUNd lige et brand for dig!

Find den rigtige størrelse

Når du kigger rundt her på shoppen, vil du måske finde, at noget af tøjet er angivet i forskellige størrelser. Vi har forsøgt at lave det så enkelt som muligt, men skulle der komme lidt tvivl, når du skal sammenligne størrelser med tøj fra andre steder, har vi her udarbejdet denne størrelsesguide, du kan bruge til at se hvilken størrelse, du skal bestille dit tøj hjem i.

Extra Small / XS er en størrelse 128, som i de fleste tilfælde vil passe til en på 8 år

Small / S er en størrelse 140, som i de fleste tilfælde vil passe til en på 10 år

Medium / M er en størrelse 152, som i de fleste tilfælde vil passe til en på 12 år

Large / L er en størrelse 164, som i de fleste tilfælde vil passe til en på 14 år

Extra Large / XL er en størrelse 176, som i de fleste tilfælde vil passe til en på 16 år

Hvis ikke andet er angivet på varen, vil pasformen i de fleste tilfælde være normal. Derfor skal man også tænke sin personlige præferencer ind, når man vælger størrelser. Foretrækker man et normalt fit, skal man vælge sin normale størrelse, foretrækker man derimod et loose fit, skal man oftest vælge en størrelse større, end man normalt gør. Vi har dog også en del tøj, som er oversize af natur, og det vil fremgå af produktbeskrivelserne, og der skal du blot vælge din normale størrelse.

Find de helt rigtige produkter til dig

Når man shopper HOUNd tøj til teenager, vil man altid gerne finde noget, der passer perfekt både i størrelserne men også med ens nuværende stil og personlighed. Det kan nogle gange godt være svært, når man handler over nettet. Derfor er du også altid velkommen til at skrive til os på vores mail klaregade@roomforteens.dk, så vil vi svare dig så hurtigt som muligt, og give dig den bedste vejledning vi nu kan over mail. Du kan selvfølgelig også skrive til os på de sociale medier, hvor vi også vil svare efter bedste evne på dine spørgsmål. Hvis du gerne vil have en mere direkte kontakt når du handler på webshoppen, så kan du i butikkens åbningstider ringe til vores telefon nummer 28 12 94 95, og så vil vi guide dig på bedste vis, så du finder det helt rigtige teenage tøj til dig.  

Følg os

Hvis du ønsker at følge med i vores arbejde her hos Klaregade 5, eller at være en af de første der finder ud af, hvornår der kommer nye kollektioner ind ad døren? Så skal du følge med på vores sociale medier. Du finder en mases lækker information, nyheder, billeder og videoer ved at følge med på vores Facebook side og vores Instagram. Her kan du også finde inspiration til dit næste outfit, de nyeste trends eller se hvordan du skal style det tøj, du lige har købt. Du kan også følge med på vores nyhedsbrev, hvor der kommer gode tilbud og andre nyheder ud løbende. Både links til vores sociale medier og tilmelding til vores nyhedsbrev kan du finde nederst på siden her, så det er nemt klaret!

Kig endelig en ekstra gang

Vi har mange produkter, du kan vælge mellem, når du shopper teenage tøj fra HOUNd. Nogle gange kan det godt være svært at begrænse sig, med hvad man skal vælge, når man mangler nyt tøj. Derfor kan du også, når du handler her på webshoppen få fri fragt og retur, når du shopper for over 500kr. Det giver dig mulighed for at finde en masse lækkert tøj til dig selv eller en du holder af, uden at skulle tænke på at få det hjem. Skulle det også ske, at størrelsen ikke var helt som forventet, så kan du så også sende det retur uden problemer. Vores normale fragtbetingelser er 49kr for fragt og 49kr for returen, hvis du handler for under 500kr.


Se flere varer HOUNd
Product deleted from the cartx