ROOM FOR TEENS - SPAR OP TIL 70% - LEVERING 3-5 HVERDAGE
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade

Kknekki

Du kan være helt sikker på, at din pige eller teenager kender vores hårelastikker fra Kknekki.

De kan gå til alle typer hår og vi vil driste os til at kalde dem de bedste hårelastikker.

Mangler du en lille gave, så er vi sikker på, at piger og kvinder i alle aldre vil elske at få nye hårelastikker i nogen af de smukke farver.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

De smukkeste elastikker til håret

Ved Klaregade 5 elsker vi Kknekki hårelastikker! Kvaliteten er helt i top, og funktionalitet sikrer, at de passer godt til både fint og tykt hår. Derudover er de ikke forbeholdt små piger, men er også elsket af både børn og voksne. Både kvinder og piger kan også tilføje et elastik rundt om håndleddet, som et virkelig fint armbånd. Og hvorfor nøjes med et? Udvælg dine favoritter og yndlings farvekombinationer og tag flere af dem på, så du helt selv kan mikse dit helt personlige armbånd. Derved får du et armbånd, som afspejler lige præcis din stil, og som kan skiftes ud fra dag til dag alt efter, hvilken farve du ønsker at have på.

Regnbuens farver

Et af kendetegnende ved Kknekki er deres utrolige farver og farvekombinationer. Du kan derfor selvfølgelig finde klassiske elastikker i sort, hvid, grå, army, navy, lyseblå, lyserød og lignende. Men hvis du elsker farver og vil tilføje nogen farverige accessories til håret eller håndleddet, så tjek Kknekkis udvalg af farvekombinationer. Her finder du smukke sammenblandinger af farver som lilla, guld, sølv, glimmer og mange flere.

Bon Dep Brand

Kknekki er en del af Bon Dep, som har produceret de skønneste accessories siden 2012. De producerer derfor bl.a. også elegante og smukke smykker, som du selvfølgelig også finder her hos Klaregade 5. Du kan finde dem lige her under Emilia By Bon Dep.

Den perfekte gaveide

Da Kknekki er de bedste elastikker, vil de glæde alle børn, piger, teenager og kvinder. Deres unikke valg af de bedste materialer og en vævning med mere end 60 tråde i hver elastik sikrer den fantastiske kvalitet. Derfor vil du også opleve, at de har en meget lang holdbarhed og er yderst skånsomme overfor håret.

Så tøv ikke! Udvælg dine yndlings farver og køb hellere lidt ekstra. Vores erfaring siger os, at din pige, teenager, mor, søster eller andre meget hurtigt vil låne dine hårelastikker. For når du først har prøvet en Kknekki er det svært at bruge andre hårelastikker igen.

Product deleted from the cartx