ROOM FOR TEENS - SPAR OP TIL 70% - LEVERING 3-5 HVERDAGE
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade

Filtrér efter

Price
Kategorier
Filter

Dickies

Leder du efter Dickies tøj til teenagere, så er du kommet det helt rigtige sted!

Hos Klaregade 5 er vi stolte forhandlere af det fede street og skater inspirerede Dickies brand

Hvad end det er Dickies hoodies, Dickies skjorter eller Dickies bukser så har vi udvalget til dig

ELIZAVILLE ELIZAVILLE
favorite_border favorite
STØRRELSE : XXL-18 år
Dickies

ELIZAVILLE

500,00 kr.
ICON TOTE AOP BAG ICON TOTE AOP BAG
favorite_border favorite
STØRRELSE : ONE-SIZE
Dickies

ICON TOTE AOP BAG

45,00 kr. 150,00 kr. -70%
  • -70%
BUCKET HAT ECRU BUCKET HAT ECRU
favorite_border favorite
STØRRELSE : ONE-SIZE
Dickies

BUCKET HAT ECRU

300,00 kr.

Dickies er et gammelt brand, der stammer helt tilbage fra 1922 i de Amerikanske sydstater. Dickies fokuserede oprindeligt på slidstærkt arbejdstøj, der kunne bruges i det ofte hårde arbejde i olieindustrien eller i markerne, der blev udført dengang i det sydlige USA.

Kvaliteter som slidstærke materialer og enkle design er ikke noget Dickies har ændret på siden 1922. Derfor er det også blevet et meget populært brand blandt rigtig mange unge i dag. Særligt har tøjet fået et gennembrud i street og skateruniverserne, hvor det slidstærke og oversize tøj passer perfekt ind!

Dette er dog også kvaliteter som alle teenagere kan gøre brug af. Hvilket nok også er derfor, at Dickies i dag er nærmest fast inventar i enhver garderobe for børn og unge. Er du på udkig efter tøj i høj kvalitet, der vil holde længe, i et enkelt design, og som passer ind i alle garderober? Så er Dickies tøj til teenagere lige noget for dig!

Køb Dickies både i butik og online

Når du skal have fat i dit nye Dickies tøj hos Klaregade 5, så er der to måder du kan gøre det på. Du kan enten handle dit tøj lige her, online på vores webshop. Her kan du se hele vores store udvalg af Dickies tøj, og i din egen tid kigge rundt på de forskellige styles der er. Alternativt kan du også, hvis du gerne vil prøve tingene og have det mellem hænderne inden du køber noget, komme ind i vores butik som ligger i Klaregade lige midt i Odense. Klaregade er en sidegade til hovedgaden af Odenses gågade, og er derfor meget centralt, at komme til uanset hvor du kommer fra. I butikken vil du blive mødt af et venligt, smilende og serviceminded personale der kan vise dig både alt vores teenage tøj fra Dickies, men også meget af vores andet fede tøj fra andre populære brands. Butikken har åbent i hvert fald seks dage om ugen, mandag til lørdag, og vi har også åbent den første søndag i hver måned. Vores åbningstider er følgende

Mandag til onsdag 1000 – 1730

Torsdag 1000 – 1800

Fredag 1000 – 1900

Lørdag 1000 – 1600

1.søndag i hver måned 1000 – 1500

Vi håber meget på at se dig flere gange her på vores webshop eller, at du kigger ind i vores butik, og siger hej når du næste gang er på udkig efter Dickies tøj til teenager

 

Den bedste service hos Klaregade 5

Hos Klaregade 5 sigter vi altid efter at yde den bedste service til vores kunder. Det er uanset, om du handler online eller i vores butik. I butikken vil du altid, som beskrevet, blive mødt af et sødt og smilende personale. Men når du handler online, har du også mulighed for at møde den gode Klaregade 5 service. Er der noget, du er i tvivl om, eller vil du bare gerne snakke med en medarbejder fra butikken omkring størrelser, farve, pasform eller hvordan man lige styler det item fra Dickies, du netop er blevet forelsket i, så frygt ej. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive ind til butikken. Du kan ringe på telefonnummeret 2812 9495 eller skrive en mail til klaregade@roomforteens.dk, så gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig hurtigst muligt. Alternativt kan du også skrive til os på vores sociale medier som Facebook og Instagram, så får du også den hjælp du søger. Som en mindre virksomhed er det meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig velkommen og, at de uanset om de handler online eller i butikken, kan få den service, vi er kendt for. Derfor skal du aldrig tøve med at række ud til os, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Det fedeste tøj hos Klaregade 5

Når vi skal finde ud af hvilke brands, og hvilke styles vi vil have i vores butik, så overvejer vi det nøje. Vores målgruppe hedder 8 til 16 år, og derfor har vi at gøre med børn og teenagere, der ved, hvad de vil have. Derfor er vores styles oftest også inspireret fra voksenmoden frem for børnemoden. Det gør vi, fordi vi tager vores målgruppe alvorligt, og vi lytter grundigt, til hvad vores kunder siger, og hvad de ønsker. Derfor har du også mulighed for at præge butikken fremadrettet, hvis der er noget du synes der mangler.

 

Få leveret dit Dickies tøj til teenagere gratis

Når man handler online, så er det værste, at man skal tænke over, både fragtpriser og tiden det tager før ens varer er i ens hænder. Vi har forsøgt her hos Klaregade 5, at gøre det så godt for dig som muligt. Derfor har vi hurtigt levering inden for 1-3 arbejdsdage, og vi vil endda også sende din ordre til dig helt gratis, hvis du handler for over 500kr på webshoppen. Derfor kan der nogle gange være god grund til lige at give hele webshoppen et ekstra kig, inden man går til betaling. Handler du for under 500kr, så sender vi også stadig gerne med samme hurtige levering, dog koster det 49kr.

 

Få nyheder om Dickies

Hvis du ligesom os elsker Dickies tøj til teenagere, så vil du helt sikkert også gerne have de seneste nyheder, og vide hvornår der kommer lækre nye styles hjem til os, som vi vil sælge både i butikken og her på vores webshop. Hvis du ønsker at modtage disse nyheder, så vil vi helt klart anbefale dig at følge med på vores sociale medier. Vi bruger mest Facebook og Instagram, som du kan finde links til nederst på siden her, så kommer du direkte derind. Derudover vil vi også sende løbende nyheder ud gennem vores nyhedsbrev. Hvis du er skrevet op her, får du også mulighed for at deltage i eksklusive konkurrencer og få helt specielle tilbud og rabatter som tak for, at du er skrevet op på listen. Du kan også nederst på siden udfylde formularen og skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Product deleted from the cartx