ROOM FOR TEENS - SPAR OP TIL 70% - LEVERING 3-5 HVERDAGE
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade

Glerups

Leder du efter et par nye behagelig hjemmesko? Så er Glerups sko i uld lige noget for dig!

Glerups sko er både stilrene og praktiske på samme tid. Den perfekte kombination!

Perfekt til alle årstider

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Mange tænker nok at hjemmesko er tiltænkt vinteren. Men med Glerups sko af uld er det et par hjemmesko, der kan gå til hele året. Uld er et fantastisk materiale, der skaber den perfekte temperatur. Hvad end det er koldt eller varmt udenfor, så sørger materialet for, at du hverken fryser, eller har det for varmt.

Glerups sko fås i flere forskellige modeller, hvor vi har både tøfler og støvler. Støvlerne er klart bedst og mest anvendt om vinteren, da den højere sko hjælper med at holde varme længere op ad benet, hvor tøflerne sagtens kan bruges som en behagelig helårs sko. Det er perfekte til at gå ude på terrassen om sommeren hvis du køber dem med gummisål.

Skoen former sig efter din fod, og derfor er du sikker på, at du hver gang får en sko der passer perfekt, og er behagelig at have på i lang tid. Glerups sko fås i mange farver. Hos Klaregade 5 har vi en mindre lager af de forskellige farver, men ønsker du en bestemt farve er du altid velkommen til at tage kontakt til os, så vil vi gerne undersøge, om vi kan skaffe netop din yndlingsfarve hjem til dig.

Glerups sko er perfekte til folk der f.eks. skal på efterskole eller dyrker meget sport. Et par komfortable sko man altid har lyst til at gå rundt i. Både indenfor på f.eks. efterskolen eller f.eks. til og fra en fodboldkamp hvor du både skal gå inde og ude. Et par Glerups er næsten definitionen på den danske hygge. Skoen er en luksus sutsko. Men tro os når vi siger, at du ikke vil fortryde det. Skoen bliver helt sikkert et hit i hele familien.

Product deleted from the cartx