ROOM FOR TEENS - SPAR OP TIL 70% - LEVERING 3-5 HVERDAGE
  • Drenge og pige afdeling
  • Fri fragt over 500 kr
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stor butik i Odense gågade

Filtrér efter

Pris
Brands
Filter

Undertøj

Det mest basic item i en garderobe må være undertøj, så selvfølgelig finder du også et udvalg af undertøj ved Klaregade5.

Shop undertøj til teenage pige fra anerkendte brands som Calvin Klein og Tommy Hilfiger.

2 Pack Shorty
favorite_border favorite
FARVE :
STØRRELSE : S-10 år M-12 år
Tommy Hilfiger

2 Pack Shorty

200,00 kr.

Shop nyt og dejligt pigetøj ved Klaregade5

Hos Klaregade5 finder du også et fint udvalg af undertøj til teenage pige. Og undertøj må trods alt siges at være en uundværlig item i en teenage pige garderobe. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for, at du ved os kan shoppe undertøj fra disse lækre brands:

Calvin Klein

Tommy Hilfiger

Velkendt undertøj i den nyeste mode

Vi har udvalgt undertøj fra Calvin Klein og Tommy Hilfiger, da disse to mærker er de foretrukne undertøjs mærker ved mange teenage piger. Men derudover anskuer vi også deres design og kvalitet som allerhøjeste klasse, som kun er den type varer, vi vil forhandle.

Du kan finde undertøj i basis farver som sort, hvid og grå, men der vil ud fra sæsonens mode også være farver som lyserød, rød, navy og lignede. Ligegyldigt farven er designet fra Calvin Klein  og Tommy Hilfiger tidløst og klassisk med en smuk elegance over sig.

Flere modeller og styles

Alle teenage piger vil selvfølgelig ikke have samme model i trusser. Derfor kan du ved Klaregade5 finde et bredt udvalg i modellerne af trusser: bikini, shorty, shorts og hipser. Som overdel har vi de praktiske bralette fra Calvin Klein, som er en fin top uden bølje eller fylde. Disse bralette toppe har en god pasform og egner sig godt til en pige eller teenage pige. De kan med fordel også anvendes som sports bh.

Tom for gaveideer?

Hvis du mangler en gaveide til teenage pige, så fortvivl ikke! Giv hende en pakke trusser eller toppe fra Calvin Klein eller Tommy Hilfiger i gave, og skriv blot ved din bestilling det er en gave, så pakker vi gerne ind og sætter byttemærke på. Vi anskuer vores undertøj som et sikkert gavehit pga. dens popularitet ved de unge piger og dets god og holdbar kvalitet.

Product deleted from the cartx